Info

Product of packshot fotografie is bedoeld om een product zo aantrekkelijk mogelijk voor te stellen, dit is voor webshops zeer belangrijk mooie foto’s bepalen immers voor een groot stuk het succes van een webshop.  

Wij beoefenen dit soort fotografie reeds vanaf 1987  en vanaf dag 1 hebben we steeds zeer veel belang geschonken om onze afspraken steeds op tijd na te komen aan de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze klanten zijn soms kleine maar ook internationale  webshops.

De techniek achter 360° presentaties

INLEIDING 360° productfotografie betreft meervoudige productfotografie, met als resultaat een reeks foto’s van het product vanuit meerdere invalshoeken. Deze productfoto’s worden vervolgens allen bewerkt, waarna van de reeks foto’s, een interactieve presentatie zal worden samengesteld. De workflow van 360° productfotografie bestaat dus uit 3 stappen:

  1. Meervoudige productfotografie vanuit meerdere invalshoeken.
  2. Foto nabewerking.
  3. Samenstellen van de interactieve presentatie. De klant kan in dit proces enkele keuzes maken. Zo dient men te bepalen: uit hoeveel foto’s de presentatie zal bestaan; middels welke techniek de presentatie uiteindelijk zal worden gepubliceerd (Flash of HTML5 / javascript).

koffie zet manden

Save

Save

Save

Save